Bedrijf

Welkom op de website van ChurchCandlesFactory!

 

ChurchCandlesFactory produceert volledig in eigen beheer kerkkaarsen in alle denkbare uitvoeringen. Ongeacht of het nu om doopkaarsen, full colour kaarsen, devotiekaarsen, devotielichten, altaarkaarsen of gelegenheidskaarsen gaat; bij ChurchCandlesFactory bent u bij de (licht)bron! Ook voor aanverwante kerkartikelen zoals hoogwaardige offertafels bent u bij ChurchCandlesFactory aan het juiste adres.

 

ChurchCandlesFactory kent haar oorsprong in Nederland. VNK Kaarsen in Zwolle, Papôt en Van Moorsel in Leiden en Boca Kaarsen in Schijndel zijn toonaangevende leveranciers van (kerk)kaarsen en -artikelen voor de Nederlandse markt. Onze ervaring in de kerkelijke markt leidt ertoe dat we oog hebben voor sfeer, symboliek en detail. Leveren aan afnemers in de kerkelijke markt stelt bijzondere eisen. ChurchCandlesFactory slaagt er keer op keer in dié artikelen te leveren die aansluiten op specifieke wensen; wensen die in de loop der tijd veranderen en anticipatie vergen. 

 

Kaarsen maken is een ambacht; een ambacht dat de medewerkers van ChurchCandlesFactory vol overgave en enthousiasme dagelijks uitvoeren!